Rikuperim të Dhënash

 

Rreziqet për të dhënat e biznesit tuaj janë kudo. Me hakerat, viruset dhe malware që janë të shumtë si duke parë numrin në rritje të sulmeve në internet, shumë biznese po përdorin shërbimet tona të kthimit të të dhenave. Makthet e hard driveit, si bisedat e humbura në email dhe të dhënat e ekspozuara financiare, mund të minimizojnë në mënyrë të konsiderueshme operacionet e biznesit ose, më keq, të rrezikojnë biznesin tuaj.